Home » Activitats » Un pont de pel·lícula…. a la Ciutadella Ibèrica de Calafell

Un pont de pel·lícula…. a la Ciutadella Ibèrica de Calafell

Demà dissabte, i part del diumenge, la Ciutadella Ibèrica de Calafell serà l’escenari d’un documental sobre la cultura ibèrica i la vinya i el vi, que formarà part de la museografia del Centre d’Interpretació de la Font de la Canya: DO VINIFERA.

Una trentena d’arqueòlegs, actrius i actors, figurants i col·laboradors/es reviuran diversos aspectes de la vida de la cultura ibèrica amb la vinya i el vi com a fil conductor. Si no teniu res a fer durant el pont us convidem a venir a conèixer aquest fantàstic jaciment calafellenc i, de pas, comprovar que hi ha darrere de les càmeres d’Aerocat.cat.

Volem agrair a la Ciutadella Ibèrica de Calafell i a l’Equip de Reconstrucció Història Ibercalafell la seva col·laboració en aquesta megaproducció cinematogràfica.


Leave a comment