Home » Activitats » Inauguració de les obres de museïtzació

Inauguració de les obres de museïtzació

El proper dissabte 7 de novembre a les 12:00 del migdia tindrà lloc al jaciment ibèric de la Font de la Canya l’acte d’inauguració de les obres de museïtzació que s’han dut a terme durant els darrers mesos per part del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. Aquesta actuació ha dotat de millors serveis i recursos per a la conservació i la promoció d’aquest patrimoni d’Avinyonet del Penedès, origen de la vinya, així com per a millorar l’experiència dels visitants a aquest recurs del municipi i comarca.

A l’acte acompanyaran als membres del consistori representants del SPAL de la Diputació de Barcelona encapçalats pel Diputat delegat d’infraestructures i habitatge el Sr. Josep Ramon Mut i Bosque, així com també el Diputat adjunt de Turisme el Sr. Ramon Riera i Bruch.


Leave a comment