Home » Activitats » Visita i tallers als infants i adolescents del Crae Toni Inglès

Visita i tallers als infants i adolescents del Crae Toni Inglès

Aquests dies els nens i les nenes del Crae Toni Inglès, situat a les rodalies de Vilafranca del Penedès i gestionat per la cooperativa d’iniciativa social Actua, estan de colònies d’estiu a l’entorn de l’església de Sant Pere d’Avinyó. Per tal d’apropar la cultura dels ibers de la Font de la Canya es va realitzar una visita guiada amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres novetats de les excavacions.

Seguidament, previ ritual de la deessa de l’agricultura i fecunditat de la Font de la Canya, els participants van realitzar el taller ArqueoVitis. Des del rentat de les mostres de sediment arqueològic, la tria de les restes i l’anàlisi amb microscopi. Així, van descobrir que la dieta dels ibers de la Font de la Canya estava formada, entre altres, pel blat, l’ordi, el raïm i el vi o animals com els bous, cabres, ovelles, porcs i gallines.

Gran jornada de treball, malgrat la calor…


Leave a comment