Home » Activitats » L'excavació arqueològica de 2014 en imatges

L'excavació arqueològica de 2014 en imatges

La campanya d‘excavacions arqueològiques d’aquest estiu ha estat la més fructífera dels darrers anys. Més d’una cinquantena d’arqueòlegs, estudiants i col·laboradors de la comarca han participat en les tasques d’excavació i de laboratori. Moltes gràcies a tots i totes.

Les excavacions arqueològiques es duen a terme gràcies al Servei d’Arqueologia del Departament de Cultura la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i la Universitat de Barcelona. Així mateix, cal agrair el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, DO Penedès, Institut d’Estudis Penedesencs, la cooperativa d’iniciativa social ACTUA de Vilafranca del Penedès i VINSEUM. També regraciar les ajudes del propietari dels terrenys on s’ubica el jaciment, el Sr. Maurice Bottom de la Finca la Gramanosa, i altres cellers com Artcava, Mas Comtal i Caves Avinyó.


Leave a comment