Home » Activitats » El guitarrista Mario Mas, primer concert amb la lluna a Font de la Canya

El guitarrista Mario Mas, primer concert amb la lluna a Font de la Canya

Dissabte, 14 de juny, tornen els concerts amb lluna al  jaciment de la Font de la Canya del municipi d’Avinyonet del Penedès.

L’activitat l’organitza el Centre d’Estudis Cossetans amb la voluntat de donar vida a aquest espai de vital importància per la cultura de la vinya i el vi. El primer convidat de l’estiu és el guitarrista Mario Mas, acompanyant habitual de Paco Ibáñez i Silvia Pérez Cruz, que oferirà el recital Guitarra Viva.

L’activitat comença a les 8 del vespre, a la Casa Colònies de Sant Pere d’Avinyó, amb una copa de cava Mas Comtal i una breu presentació dels 15 anys d’excavacions a càrrec de l’arqueòleg Dani López. Després d’una passejada de quinze minuts, visita comentada al jaciment i sopar (cadascú se’l porta). A les 10, concert de guitarra de Mario Mas i qui vulgui, es podrà quedar al jaciment fins a la mitjanit gaudint de la nit en companyia de la lluna. 

Aportació: 12€, prèvia reserva. Menors: 5€. Mateix dia: 15€. 

Més info:   650473639.  

Reserves: fontdelacanya@gmail.com 

Organitza: Centre d’Estudis Cossetans, amb suport de Mas Comtal i la col·laboració de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i la Cooperativa d’Iniciativa Social Actua. 

Apunteu-vos i fem pinya pel Penedès!
CARTELL-CONCERTS-de-LLUNA-PLENA