Home » General » El Turó de la Font de la Canya a vista d'ocell !!

El Turó de la Font de la Canya a vista d'ocell !!

Aquest migdia els amics d’Airbet Serveis Aeronàutics SL d’Avinyonet del Penedès ens han convidat a gaudir de les magnífiques vistes que ofereix el Penedès des de l’aire. Hem aprofitat per enregistrar diversos vídeos i fotografiar el jaciment de la Font de la Canya i les seves rodalies.

Actualment estem treballant per a poder oferir un paquet on s’inclogui la visita guiada a Font de la Canya i un vol de 15 minuts per gaudir a vista d’ocell d’elements patrimonials d’Avinyonet del Penedès, com Font de la Canya i el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, i del Penedès, com Sant Miquel d’Olèrdola. Una experiència per gaudir del Penedès i l’arqueologia amb uns altres ulls!

airbet


Leave a comment