Home » Activitats » Un exèrcit de rèpliques de la deessa Demèter Tanit s'apropa a Avinyonet del Penedès

Un exèrcit de rèpliques de la deessa Demèter Tanit s'apropa a Avinyonet del Penedès

Aquests dies l’arqueòloga i restauradora Aïda Alarcos de l’empresa de conservació i recreació del patrimoni arqueològic Artífex està en plena activitat! enfeinada en l’elaboració d’una vintena de rèpliques d’una de les peces més emblemàtiques de les darreres excavacions arqueològiques al jaciment ibèric de la Font de la Canya.

Cap a mitjans de febrer les peces ja hauran sortit del forn i seran presentades al públic. Aquest és un encàrrec de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès que comercialitzarà les rèpliques. De moment, us deixem unes imatges enviades per l’Aïda  on podeu veure el seu magnífic treball!


2 comentaris

Leave a comment